donderdag 16 februari 2012

Woensdag 15 februari
Aangekomen op school begonnen we met een vergadering met al de leerkrachten. We evalueerden de afgelopen dagen en probeerden de volgende dagen te plannen omdat het maandag en dinsdag vakantie (carnaval) is.
Daarna ging Greet bij Monica op kookles. Nadat wij onze pannenkoeken gemaakt hadden vorige week, was het nu de beurt aan de Ecuadoriaanse collega’s om een recept aan ons te leren: ‘rosquillas’(een soort broodje) en verse fruitsalade. Dit zullen we zeker eens een keertje bij ons op school maken.
Ondertussen lieten Nicole, Silke en Glenn de leerlingen van de lagere school sporten met de ’Scharrel’-strandballen. We begonnen met jagerbal en deden daarna verschillende estafetten. Als afsluiter dansten we met z’n allen 3 Belgische dansjes. Het was een groot succes, iedereen deed goed mee!
Na het eten lieten we aan al de leerlingen en leerkrachten de filmpjes van onze school zien. Zo kregen zij ook een beeld van Scharrel.
Daarna bespraken we met Monica en Silke het actieplan van dit jaar. Van VVOB kregen we per mail de opdracht om een presentie te maken tegen volgende week vrijdag over onze samenwerking met de school.
Omdat het toen hard begon te regenen konden we niet gaan werken in de moestuin van de school. We gingen met Mariƫlla naar Cotacatchi, een dorpje dat gekend is om lederen producten en naar San Antonio, een plaatsje waar veel aan beeldhouwen gedaan wordt.
’s Avonds begonnen we alvast aan de opdracht van VVOB.
Un abrazo!!
Nicole, Greet en Glenn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten