dinsdag 7 mei 2013

Vanmorgen stond er een uitgestalde tafel in de hal met allemaal spulletjes uit Ecuador: sjaaltjes, mutsen, lakens, sleutelhangers, armbandjes, manden, ... . Allemaal geschenkjes voor onze school. Zo zullen we met deze cadeautjes in elke klas een Ecuadorhoek maken zodat iedereen alle spulletjes eens goed kan bekijken, ... .



Na de speeltijd maakten we ons klaar voor het grote optreden voor de mensen uit Ecuador. Iedereen bracht zijn nummertje nog eens voor hen en ze waren vol lof! Als bedanking dansten ze nog 2 liedjes voor ons. Echt mooi om te zien!



In de namiddag stond er overleg op het programma. Zo kwamen Gwen en Carla van VVOB naar onze school. VVOB is een dienst van de overheid die ons helpt bij onze scholenband. Ook Ine van het ARTECO project, dat we dit jaar zijn gestart, kwam mee vergaderen. Zo werden nog verder afspraken gemaakt voor in de toekomst en werden de voorbije maanden geƫvalueerd.

's Avonds namen ze nog een kijkje in de Engelse les en konden ze deelnemen aan volleybal. Elke dinsdag komen heel wat leerkrachten na de uren samen om te volleyballen, dat mochten ze natuurlijk niet missen!

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten