donderdag 9 mei 2013

Gisterenavond werd echt een leuke avond. Iedereen van de Spaanse les was op post om de verhalen te horen van onze gasten. Ze legden hun onderwijssysteem en hun manier van leven uit en we maakten ook kennis met de typische klederdracht.
De tapas werden ook gesmaakt, alsook de lekkere cava ;).

Vanmorgen ging alles wat rustiger, dat was zeker welgekomen! Na een rustig ontbijt reden we naar Glenn om daarna door te rijden naar Claudia. Dat is de leerkracht die begin dit jaar 3 maanden heeft gewerkt in de school en die ons ook heeft geholpen met de scholenband. Bij Claudia thuis hebben we heerlijk gegeten: aspergesoep, zalm, mozzarella met tomaten, koffie met Belgische pralines, ...  . We kwamen er niets te kort!
Zo konden we nog wat bijpraten en konden ook de ouders van Claudia eens kennismaken. Het werd een gezellige namiddag op het terras!Na het gezellige bezoek konden onze vrienden echt niet stilzitten. Vierkante papiertjes (geknipt uit tijdschriften, ... ) vouwen ze tot de mooiste zaken. Ook in de klassen maken ze zulke creaties. Van geduld gesproken!
 Na 1 dag vouwen kwam er een prachtige zwaan tevoorschijn.


Vanavond gaan we nog eten bij de directeur en kruipen we vroeg onder de wol omdat we morgen op stadsbezoek gaan in Antwerpen met Cil. Cil is een vrijwilligster van ECASEFF die 6 maanden in Ecuador bij het schooltje heeft gewerkt. Het wordt vast een blij weerzien.

Nu gaan er even geen nieuwe berichten gepost worden. Maandag zeker meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten