donderdag 16 mei 2013

Na een bezoek aan Brugge reden we door naar de leerlingen van het vierde leerjaar op zeeklassen om er samen te eten. Mmmm!
Op woensdagochtend, na een hele leuke en vermoeiende dag, zijn we samen met de leerlingen van het vierde leerjaar gaan kijken naar de garnaalvissers. Dat werd een fijne dag! 's Middags reden we door naar Gent. Daar gidste Silke ons rond. Silke is een leerkracht die 1 jaar heeft gewerkt in de school in Ecuador. Snel, snel moesten we terug naar Minderhout. Juf Nicole en juf Greet moesten namelijk naar de Spaanse les. Onze Ecuadoriaanse vrienden werden ontvangen door juf Lut, juf Anneleen en juf Carmen. Op het menu stond puree met broccoli en worst. Kan het nog typischer zijn :).
Het werd een super leuke avond met dans, zang en spelletjes. Wie was er ook al weer gewonnen met Jungle Speed :)? 's Avonds werd hun koffer nog ingepakt. Door de staking in de luchthaven van Brussel moest er goed nagedacht worden over wat er zeker mee moet in de handbagage.

Op donderdagochtend konden de leerlingen van het eerste leerjaar enkele vragen stellen en werd het een boeiende voormiddag.
's Middags stonden onze vrienden in de Ecuadorbar naar aanleiding van de fairtradebar. Heerlijke boterhammen met choco en fruitsap werden verkocht.De opbrengst geven we mee met onze vrienden zodat ze er leuke spulletjes mee kunnen kopen voor hun leerlingen.

Het laatste uur werd er uitgebreid afscheid genomen. Alle klassen hadden een leuk cadeautje geknutseld en we zongen nog een heel leuk lied! Ook de school had nog leuke geschenken die ze konden meenemen.

Vanavond gaan we nog samen eten in Hoogstraten als afsluiting want morgenvroeg nemen ze het vliegtuig terug naar Ecuador.
Het werden geweldige 2 weken waarin we veel van elkaar hebben geleerd en veel hebben kunnen uitwisselen.
 in Brugge en aan de zee

 op zeeklassen!
 een uitgebreid afscheidGeen opmerkingen:

Een reactie posten