woensdag 29 oktober 2014

woensdag 29 oktober

Ook vandaag liep de wekker om 6.00 u af. Het ontbijt vandaag was brood met roerei, vers geperst fruitsap van 'taxos' met koffie of thee. Ook vandaag gingen we per taxi naar school en oefenden we nogmaals de stoet voor vrijdag. Dan werd ons gevraagd om bij Leon de Engelse les bij te wonen. Zo konden zij alles in gereedheid brengen voor de ontvangst van Noor, Nicole en Evelien. Evelien is een coördinator van VVOB, de dienst die ons ondersteunt bij onze scholenband. 
Rond 10.00 u kwamen heel wat ouders van leerlingen om de welkomstceremonie bij te wonen want een half uur later arriveerden Noor, Nicole en Evelien. Iedereen, leerlingen en leerkrachten, deed dansjes en er werden speeches gegeven. Na het optreden vergaderden wij met alle leerkrachten en Evelien om de werking van de school te bespreken. Nadien gingen we met z'n allen lekker eten.
Nadat de koffers werden afgezet bij Pato en Monica thuis gingen we nog even te voet de stad in en bezochten de markt. We hadden met z'n vieren heel wat bij te praten.  
Terug thuis 'installeerden' Noor en Nicole zich en aten we nog gezellig en praatten we nog wat met onze gastfamilie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten