vrijdag 24 februari 2012

Donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari

Chicos y Chicas,
Weer vroeg uit de veren om te gaan kijken naar de verjaardag van Jhon Jairo. De gewoonte hier is om met je snoet in de taart geduwd te worden. Wat was dat een leuk gezicht!
Eline van VVOB was ook op school en interviewde Glenn , Silke en enkele kinderen. Zij maakt een film om later te tonen aan andere scholen over de werking van VVOB.
Na het filmen was het tijd voor een groots afscheidsfeest. Al de leerlingen werden verzameld in de kleuterklas om ons te bedanken. Een dans, een lied, een speech en ontelbare kleine cadeautjes in de vorm van zelfgemaakte kaarten, armbandjes, sleutelhangers, … . Waauw! Ook kregen we nog een leuk aandenken vanwege de leerkrachten. Dat was emotioneel.
Na het geweldige afscheid gingen we nog naar een restaurant. We mochten namelijk Ecuador niet verlaten zonder cavia te proeven. Monica, Silke en Eline vergezelden ons. Het arm beestje keek ons angstig in de ogen en stak zijn poot uit. Brrrr… . Speciaal!
De busrit terug en de powerpoint afwerken om daarna met heel de familie krabben te eten in een soep. Ook dit beest keek ook ons angstig aan en stak zijn scharen uit. Tja, wat een beestige dag!
Nog inpakken…

Vandaag (vrijdag) vertrekken we naar Quito met bijna al de leerkrachten om onze presentatie te geven en onze afgelopen weken te evalueren. Daarna hopen we dat onze vliegtuigen ons veilig terug brengen naar Brussel om er zaterdagavond te landen (22.00u).
We hopen dat jullie via deze blog onze ervaringen konden volgen. Binnen enkele weken trachten we een uitgebreider verslag te brengen met onze 3000 !!!!! foto’s.
Alvast bedankt voor jullie interesse!

Hasta lunes el 27 de febrero!
Greet y Glenn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten