woensdag 22 februari 2012

Vrijdag 17 februari
Vandaag zoals elke dag om 6.00u opgestaan om weer met de bus naar school te rijden. Nicole kon er zo afscheid nemen van de leerlingen en de leerkrachten. Daarna vertrokken we met Monica naar de hoofdstad, Quito. Eerst hadden we een afspraak op de dienst van VVOB. We kregen er een korte rondleiding en Nicole kon haar bagage er even achterlaten. Volgende week vrijdag zullen we hier terug naartoe gaan om ons bezoek te evalueren.
Met de overvolle trolleybus reden we door de zeer drukke stad om er het presidentiƫle paleis te bezoeken. We kregen ook kort een indruk van het historische centrum.
We aten een hapje en namen weer de overvolle trolleybus. We haalden de bagage op en wuifden Nicole uit op de luchthaven. Wat vloeiden de traantjes … bij ons allemaal.
Omdat de vakantie vandaag begon was het onmenselijk druk en vonden geen bus terug naar Otavalo. Zelfs taxi’s nemen lukte maar niet. Nicole was ondertussen al lang opgestegen voordat wij iemand bereid vonden om ons terug te brengen, tegen een redelijk dure prijs. De auto had geen achterruit meer , die was vervangen door een lap plastiek. We moesten daarmee tevreden zijn, anders moesten we 80 km te voet. Wij hadden snel gekozen… .
Eindelijk aangekomen moesten we nog snel snel onze bagage maken voor morgen. Om 6.00u loopt de wekker weer af en dan vertrekken we naar Puyo. Een nieuw avontuur… .

Que le vaya bien!
Nicole, Greet y Glenn
Geen opmerkingen:

Een reactie posten